Το Κτήμα 28 αποτελεί έναν από τους πλέον αξιόλογους χώρους εκδηλώσεων στην  βόρεια Αττική.Βρίσκεται πάνω στον άξονα της εθνικής οδού Αθηνών –Λαμίας, επί του παραδρόμου, 500 μέτρα μετά τα διόδια των Αφιδνών. Ο χώρος μας διαθέτει ιδιωτικό parking 140 αυτοκινήτων και η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη μέσω της εθνικής οδού ή του παραδρόμου ,μόλις 10 λεπτά από την Κηφισιά. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών σας αναβαθμίσαμε τους χώρους μας  αίθουσες ιδανικές  για να οργανώσετε τη δική σας μοναδική εκδήλωση με πολλούς ή και λιγότερους καλεσμένους .Οι χώροι μας διαθέτουν πολλαπλές εισόδους-εξόδους για χρήση ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την λειτουργία τους. Χιλιάδες είναι αυτοί που μας έχουν επισκεφθεί ως καλεσμένοι ή ως πρωταγωνιστές και έχουν περάσει αξέχαστες στιγμές απόλαυσης και χαράς. Το κτήμα γάμου και βάπτισης 28 με τους  υπέροχους εξωτερικούς του χώρους διαθέτει επίσης και πολλά στεγασμένα τετραγωνικά.

Το Κτήμα 28 και βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από τον εξωτερικό  χώρο της πισίνας .Διαθέτει μια καταπληκτική τέντα ,υψηλών προδιαγραφών πλήρως εξοπλισμένη  δίνοντας μια ονειρική διάσταση στην εκδήλωσή σας με την καταπληκτική θέα του υπέροχου κήπου μας  . Ο εσωτερικός μας χώρος δυναμικότητας 400  καθήμενων με χρήση τραπεζιών ροτόντας έχει θέα προς το καλύτερο σημείο του κτήματος και την πισίνα. Αποτελεί την πιο αέρινη αίθουσα δεξιώσεων με μια αίσθηση ανατολής. Ο χώρος είναι πλήρως εξοπλισμένος με συστήματα εξαερισμού και θέρμανσης και διαθέτει σύγχρονα συστήματα ήχου και φωτισμού που μεγιστοποιούν την απόλαυση των καλεσμένων σας. Επίσης το σύστημα ελέγχου του φωτισμού που διαθέτει όλο το κτήμα δίνει τη δυνατότητα διαφορετικών σεναρίων μέσα και έξω από το χώρο μας. Στην κορυφή είναι ακόμη τοποθετημένες ρομποτικές κεφαλές φωτισμού για στόχευση διαφόρων στιγμών της εκδήλωσης και δημιουργία της κατάλληλης αίσθησης κατά τη διάρκεια του γλεντιού. Οι πλαϊνές πλευρές έχουν δυνατότητα πολύ απλά να ανοίγουν και να κλείνουν όταν και εάν το επιθυμείτε . Οι χώροι μας λειτουργούν και  διαμορφώνονται σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες . Μπορούν να δημιουργηθούν γωνίες με τα υπέροχα σαλόνια που διαθέτει το κτήμα ,να στηθεί σε σημείο της επιλογής σας ένα πλήρως εξοπλισμένο bar που θα αποτελέσει και την ψυχή του πάρτυ ,και φυσικά να υπάρχει αρκετός χώρος για την ανάπτυξη του μπουφέ μας. Η θέση του Dj είναι κανονικά η καρδιά του χώρου όπου  χτυπάει όλο το βράδυ στους ρυθμούς της δικής σας επιλογής. Καλή διασκέδαση χειμώνα και καλοκαίρι.

Οι άνθρωποί μας σας περιμένουν με χαρά να σας ξεναγήσουν στους χώρους μας , να ακούσουν τις ανάγκες και επιθυμίες σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις με το καλύτερο δυνατό κόστος φυσικά και σε κάθε περίπτωση το Κτήμα 28 δικαιώνει την επιλογή σας!

Ο μπουφές μας
Ο μπουφές μας
Ιδέες για Τραπέζι Ευχών
Ιδέες για Τραπέζι Ευχών
Ιδέες για στολισμό
Ιδέες για στολισμό
Ιδέες για μπομπονιέρες
Ιδέες για μπομπονιέρες
Νυφικό τραπέζι
Νυφικό τραπέζι
Δεξίωση Γάμου Χριστούγεννα
Δεξίωση Γάμου Χριστούγεννα