Βάπτιση

...χαρά και απόλαυση για τους μικρούς μας φίλους

Εκκλησάκι βάπτισης

Αναζητάτε ένα κτήμα για την βάπτιση του μωρού σας στα βόρεια προάστεια; Ενδιαφέρεστε για  την οργάνωση της βάπτισης σε κτήμα με εκκλησάκι μέσα; Το Κτήμα 28 διαθέτει άνετους και ασφαλείς χώρους δεξιώσεων με την λειτουργία εντός αυτού του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου.

Στο Κτήμα 28 μπορείτε να προγραμματίσετε το μυστήριο της βάφτισης του μικρού σας την άνοιξη, το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο με την ζεστασιά της ευλογίας που προσφέρει το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Αν έχετε αποφασίσει να κάνετε την βάφτισή σας σε ένα κτήμα με εκκλησία και αναζητάτε τον κατάλληλο χώρο ανάμεσα στα κτήματα με εκκλησία στα βόρεια της Αττικής το Κτήμα 28 αποτελεί την καλύτερη επιλογή και βρίσκεται δέκα μόλις λεπτά από τον κόμβο της Βαρυμπόπης. Εντός του κτήματος αλλά σε έναν ξεχωριστό χώρο διαθέτει το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου.

Σε συνεννόηση με την ενορία που λειτουργεί το παρεκκλήσιο συμφωνείτε την ώρα που εσείς επιθυμείτε να τελεστεί το μυστήριο.

Η επιλογή κτήματος βάφτισης όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε το μυστήριο είναι εξυπηρετική τόσο για εσάς και την οικογένειά σας όσο και για το σύνολο των καλεσμένων σας. Οι καλεσμένοι σας έχουν ουσιαστικά μόνο έναν προορισμό να αναζητήσουν ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά σας. Έτσι δεν χάνεται χρόνος σε μετακινήσεις προς δυο σημεία όπου ειδικά το Σάββατο και την Κυριακή  η ευρύτερη κίνηση δημιουργεί προβλήματα και επιπλέον υπάρχει το πρόβλημα του parking σε πολλές εκκλησίες εντός της Αττικής. Οι καλεσμένοι συγκεντρώνονται χωρίς άγχος στον περίβολο του παρεκκλησίου και απολαμβάνουν τους υπέροχους κήπους του κτήματος αναμένοντας το μυστήριο. Οι άνθρωποι του κτήματος έχουν από νωρίς ετοιμάσει το χώρο με καρέκλες, ομπρέλες, τεντούλες και μια πλήρη μικροφωνική εγκατάσταση με ηχητικό σύστημα που να καλύπτει όλους τους παρευρισκόμενους.

Το Κτήμα 28 κάθε χρόνο φιλοξενεί πλήθος μυστηρίων με απόλυτη επιτυχία.