Βάπτιση

...χαρά και απόλαυση για τους μικρούς μας φίλους

Ο μπουφές μας

Το Κτήμα 28 διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με εξειδικευμένους σεφ που σας προσφέρουν μοναδικές γευστικές απολαύσεις πάντα με γνώμονα την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών. Σε κάθε περίπτωση στο Κτήμα 28, η προετοιμασία και το μαγείρεμα των εδεσμάτων του μενού που θα επιλέξετε γίνεται λίγο πριν ανοίξει ο μπουφές για τους καλεσμένους σας. Τα κατάλληλα dressing στολίζουν τις σαλάτες αφού τοποθετηθούν στο μπουφέ μας και ο υπεύθυνος του χώρου φροντίζει για την σωστή θερμοκρασία των φαγητών και τη συνεχή τροφοδοσία των σκευών έως την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησης.

Μετά το πέρας του μυστηρίου της βάπτισης στο εκκλησάκι μας στο Κτήμα 28, οι καλεσμένοι σας μπορούν να περάσουν στο χώρο της πισίνας όπου και θα πάρουν ένα δροσιστικό welcome drink. Γύρω από την πισίνα του κτήματος βρίσκονται σαλονάκια κήπου με ομπρέλες και οι φίλοι σας θα μπορούν να χαλαρώνουν και να απολαύσουν την φυσική ομορφιά των κήπων του κτήματος.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι σας θα περάσουν στον χώρο δεξίωσης που καλύπτεται από τέντες υψηλής αισθητικής με θέα την πισίνα και τους υπέροχους κήπους μας. Ο μπουφές της βάπτισης θα είναι ήδη έτοιμος. Ποικιλίες γεύσεων και αγαπημένων εδεσμάτων περιμένουν τους καλεσμένους σας, ετοιμασμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι από το Catering του κτήματος 28, με την εγγύηση της εμπειρίας, της γνώσης και της αγάπης που διαθέτουμε.

Μια επιλογή για τους μικρούς μας φίλους είναι η οργάνωση ενός ξεχωριστού παιδικού μπουφέ από κοτομπουκιές, πατάτες τηγανητές, πέννες με κόκκινη σάλτσα, burgerakia, πιτσάκια κ.α. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα ξεχωριστού καθιστικού για τους μικρούς μας φίλους. Πληροφορίες σχετικά με τις επιλογές των παιδικών μενού μπορείτε να λάβετε και μέσω e-mail από την φόρμα επικοινωνίας μας ή απευθείας στο sales@ktima28.gr.

Οι επιλογές των παιδικών μενού είναι διαθέσιμες και σε ατομικό LunchBox για κάθε παιδάκι ακόμη και για πάρτι στο σπίτι.