Βάπτιση

...χαρά και απόλαυση για τους μικρούς μας φίλους

Συνήθως η οργάνωση μιας βάφτισης έχει ως έμπνευση, ως αφετηρία, ως κυρίαρχο στοιχείο κάτι που αγαπάτε πολύ ή ταυτίζεται με το μωρό σας. Κάποιο παιχνίδι, κάποιον παιδικό ήρωα, κάποιο αντικείμενο ή ζώο. Αυτό είναι το στοιχείο που χαρακτηρίζει μια βάπτιση «θεματική». Όλα γυρνούν γύρω από αυτή την ιδέα. Μπομπονιέρες σε σχέδια, χρώματα, σχήματα, αρώματα που να φέρνουν στο μυαλό σας κάτι σχετικό με το «θέμα». Ο στολισμός των τραπεζιών μπορεί να έχει διαφόρων ειδών διακοσμητικά όπως αεροπλανάκια και αερόστατα, κάκτους και καουμπόικα καπέλα, πειρατές, πεταλούδες, αέρινες νεράιδες και παστέλ υφάσματα, δελφίνια, κοχύλια ή ότι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Γεγονός είναι πως η επιλογή ενός κτήματος για βάπτιση και ιδιαιτέρως ένα κτήμα που διαθέτει εκκλησάκι εντός, σας δίνει πολύ περισσότερες δυνατότητες για να απελευθερώσετε την φαντασία σας και να πραγματοποιήστε μια ονειρεμένη βάπτιση. Εμείς εδώ, στο Κτήμα 28, είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα.

Φυσικά πολύ σημαντική είναι η επιλογή του επαγγελματία εκείνου που θα έχει όλες τις γνώσεις, την εμπειρία αλλά και το ανθρώπινο δυναμικό έτσι ώστε να μπορεί να υλοποιήσει την έμπνευση και τις επιθυμίες σας και να κάνει πραγματικότητα το «παραμύθι» σας…

Σημαντικά στοιχεία όλης αυτής της οργάνωσης είναι επιμέρους θεματικά σκηνικά που στήνονται έξω από το εκκλησάκι μας δίνοντας μια γιορτινή, χαρούμενη ατμόσφαιρα. Ο στολισμός της κολυμπήθρας και το τραπέζι με τα βαφτιστικά. Οι μπομπονιέρες και τα μαρτυρικά. Πολλές φορές δίπλα στο εκκλησάκι στήνεται ένας πάγκος που προσφέρει φρέσκια λεμονάδα, βυσσινάδα ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Το trend που ήρθε εδώ και πολλά χρόνια και πλέον είναι «must» για την οργάνωση μιας βάφτισης το λεγόμενο «candy bar», δεν μπορεί να απουσιάζει από την δική σας βάπτιση. Πολύχρωμα ζαχαρωτά, cupcakes, καραμέλες, παστελάκια, γλυφιτζούρια, muffins και πολλά άλλα γλυκίσματα και καλούδια μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας με ένα Candy Bar. Από μόνο του, με τόσα όμορφα χρώματα, αποτελεί ένα απίστευτο στοιχείο διακόσμησης στο χώρο της δεξίωσης αλλά ταυτόχρονα προσφέρει απόλαυση στους μικρούς και μεγάλους φίλους σας.

Διαλέξτε λιχουδιές, χρώματα και στυλ… και εμείς στο “Κτήμα 28” σας περιμένουμε με ανυπομονησία να φιλοξενήσουμε την τη βάπτιση του μωρού σας..