Αίθουσα Δεξιώσεων

...ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρεμιέρα των ονείρων σας!

Μπουφές για γάμο

Το Κτήμα 28 διαθέτει το δικό του catering με πλούσιο βιογραφικό από γαμήλιες δεξιώσεις και βαφτίσεις εντός και εκτός του κτήματος.

Το τμήμα catering της εταιρείας μας διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με εξειδικευμένους σεφ και επιλογή πρώτων υλών εξαιρετικής ποιότητας. Σε κάθε περίπτωση η προετοιμασία και το μαγείρεμα του μενού που θα επιλέξετε γίνεται λίγο πριν ανοίξει ο μπουφές για τους καλεσμένους σας. Τα κατάλληλα dressings στολίζουν τις σαλάτες αφού τοποθετηθούν στο μπουφέ μας και ο υπεύθυνος του χώρου φροντίζει για την σωστή θερμοκρασία των φαγητών και τη συνεχή τροφοδοσία των σκευών έως την ολοκλήρωση της εξυπηρέτησης. Μετά από 20 έως 25 λεπτά, όπου περνάει και ο τελευταίος καλεσμένος σας από τον μπουφέ, ανασυγκροτούμε το χώρο και ο μπουφές σας παραμένει στην διάθεσή σας ως το τέλος της βραδιάς.

Το Κτήμα 28 έχει να σας προτείνει πολλές και διαφορετικές επιλογές από πιο απλές έως και πολύ εξεζητημένες γεύσεις πάντα σε προτάσεις «Μενού σε Μπουφέ». Βεβαίως κάθε ζευγάρι μπορεί  να διαμορφώσει το μενού της αρεσκείας του επιλέγοντας και συνδυάζοντας γεύσεις της προτίμησής του. Όλες οι προτάσεις των μενού μας είναι πλήρης και ισορροπημένες κατάλληλες ώστε να καλύψουν το σύνολο των καλεσμένων σας.

Οι σεφ μας έχουν πολλές ακόμη επιλογές να σας προτείνουν ανάλογα με το στυλ του μπουφέ που επιθυμείτε… Από ιταλικές γεύσεις με pasta και ριζότο έως κινέζικη κουζίνα αλλά και καθαρά ελληνική με carving από χοιρινό μπούτι και γουρουνόπουλo.

Και  φυσικά για γαμήλια πάρτι που κρατάνε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες…σας προτείνουμε burgerακια, minihot-dog, pasta station ακόμη και γίδα βραστή σερβιρισμένη σε κούπες καφέ με φρεσκοτριμμένο πιπέρι κ.α.

Όλα τα μενού μας περιλαμβάνουν τα απαραίτητα ποτά δηλαδή κρασί λευκό και κόκκινο, μπύρα, αναψυκτικά και εμφιαλωμένο νερό σε απεριόριστη κατανάλωση. Σε πολλές από τις  προτάσεις μας περιλαμβάνεται η γαμήλια τούρτα που θα κόψετε παρουσία των καλεσμένων σας και το κομμάτι γαμήλιας τούρτας που στη συνέχεια θα σερβιριστεί σε αυτούς.  

Στείλτε μας ένα email με την ημερομηνία και τον αριθμό των καλεσμένων που υπολογίζετε για την γαμήλια δεξίωσή σας και θα λάβετε πολύ σύντομα τις προτάσεις των μενού μας.