Αίθουσα Δεξιώσεων

...ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρεμιέρα των ονείρων σας!

aithousa_photo_sm

Πολλές είναι οι αίθουσες δεξιώσεων σε ολόκληρη την Αττική, την Αθήνα αλλά και στα βόρεια προάστια πλησίον της Κηφισιάς και της Βαρυμπόμπης. Στην αναζήτηση λοιπόν της αίθουσας γάμου ανάμεσα στις αίθουσες δεξιώσεων που θα φιλοξενήσει τη δική σας μοναδική και ονειρεμένη βραδιά σας προτείνουμε μια επίσκεψη στο Κτήμα 28. Ο χώρος δεξιώσεων–εκδηλώσεων του κτήματος 28 διαθέτει άνετες, υψηλής αισθητικής εγκαταστάσεις, κατασκευασμένες με άριστη εργονομία για την άψογη εξυπηρέτηση των καλεσμένων σας. Εντός του κτήματος λειτουργεί κλειστή αίθουσα αποτελώντας μια εξαιρετικά αξιόπιστη επιλογή ανάμεσα στις αίθουσες δεξιώσεων γάμου στα βόρεια προάστια, 10 μόλις λεπτά από την Κηφισιά από τον κόμβο της Βαρυμπόμπης.

Το Κτήμα 28, ανάμεσα στα κτήματα δεξιώσεων και τις αίθουσες εκδηλώσεων της Αττικής, σας προσφέρει προσεγμένες γεύσεις από φρέσκα υλικά που μαγειρεύονται λίγη ώρα πριν αλλά και κατά την διάρκεια της εκδήλωσής σας στην κουζίνα μας εντός των εγκαταστάσεων του κτήματος. Η αίθουσά μας είναι κατασκευασμένη σε απόσταση αναπνοής από τους υπέροχους κήπους και την πισίνα του κτήματος δίνοντας μια ονειρική διάσταση στην εκδήλωσή σας.

Μάλιστα το Κτήμα 28, ανάμεσα στα κτήματα γάμου, προσφέρει καταπληκτικές προσφορές και εξαιρετικά οικονομικές τιμές για την περίοδο του χειμώνα. Αν λοιπόν αναζητάτε τις καλύτερες τιμές από τις αίθουσες δεξιώσεων των βορείων προαστίων, αίθουσες που να λειτουργούν μέσα στα κτήματα γάμου, με εκκλησία και πισίνα ζητήστε μας άμεσα μια προσφορά. Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο sales@ktima28.gr με την ημερομηνία του γάμου ή της βάφτισης και τον αριθμό των καλεσμένων σας και θα σας στείλουμε τις οικονομικές μας προτάσεις.

Οι άνθρωποί μας σας περιμένουν με χαρά να σας ξεναγήσουν στους χώρους μας , να ακούσουν τις ανάγκες και επιθυμίες σας και να σας προτείνουν τις καλύτερες λύσεις με το καλύτερο δυνατό κόστος φυσικά και σε κάθε περίπτωση το Κτήμα 28 δικαιώνει την επιλογή σας!