Βάπτιση

...χαρά και απόλαυση για τους μικρούς μας φίλους

for your baby's special events
vaptisi_photo_sm

Ετοιμάζεστε για την βάφτιση του μωρού σας και αναζητάτε τον κατάλληλο χώρο; Ενδιαφέρεστε για κτήμα βάπτισης στα βόρεια προάστια; Σκέπτεστε την οργάνωση της βάπτισης σε κτήμα με εκκλησάκι;

Το Κτήμα 28 διαθέτει άνετους και ασφαλείς χώρους δεξιώσεων με την λειτουργεία εντός αυτού του παρεκκλησίου του Αγίου Γεωργίου. Στο Κτήμα 28 μπορείτε να προγραμματίσετε την βάφτισή σας καλοκαίρι, άνοιξη και χειμώνα αφού διαθέτουμε κτιριακές υποδομές που μπορούν να εξυπηρετήσουν μικρές ή και μεγάλες εκδηλώσεις βαφτίσεων τόσο σε εσωτερική αίθουσα όσο και στον εξωτερικό χώρο του κτήματος. Είναι δική σας επιλογή αν θα χρησιμοποιήσετε το εκκλησάκι μας ή θα επιλέξετε την δική σας εκκλησία. Οι άνθρωποι μας θα προετοιμάσουν το χώρο της εκκλησίας κατάλληλα με καρέκλες country-style, ομπρέλες, μικρές τέντες και πλήρη μικροφωνική και ηχητική εγκατάσταση.

Μετά το πέρας της τελετής στο “Κτήμα 28”, οι φίλοι και συγγενείς σας μπορούν να περάσουν στο bar της πισίνας όπου και θα απολαύσουν ένα welcome drink.

Στη συνέχεια οι καλεσμένοι σας θα περάσουν στον χώρο δεξίωσης που καλύπτεται από τέντες υψηλής αισθητικής με θέα την πισίνα και τις υπέροχες πέτρινες επενδύσεις του κτήματος. Ο μπουφές μας θα είναι ήδη έτοιμος. Ποικιλίες γεύσεων και αγαπημένων εδεσμάτων, φτιαγμένων από αγνά υλικά, που ετοιμάζει με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι το δικό μας Catering με την εγγύηση της εμπειρίας, της γνώσης και της αγάπης που διαθέτουμε.

Εξωτερικοί μας συνεργάτες, όπως οι “180mincampers.gr” – για αυτούς που αναζητούν κάτι διαφορετικό – που επισκέπτονται πολύ συχνά το κτήμα μας, μπορούν να αναλάβουν να μεταμορφώσουν τον κήπο μας σε έναν υπέροχο παιδότοπο. Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία, στους άνετους και ασφαλής χώρους μας, να παίξουν, να χορέψουν και να απολαύσουν μοναδικές στιγμές.

Η καλύτερη επιλογή για την οργάνωση βάφτισης σε κτήμα είναι το μεσημεράκι Σαββάτου ή Κυριακής. Μάλιστα οι τιμές που προσφέρει το Κτήμα 28 σε αυτές τις επιλογές βάπτισης είναι εξαιρετικά οικονομικές. Μπορείτε πολύ εύκολα να μας στείλετε ένα μήνυμα στην φόρμα που θα βρείτε στην επικοινωνία ή απευθείας στο e-mail μας sales@ktima28.gr

Γράψτε την ημέρα ή μήνα που σας ενδιαφέρει και τον αριθμό των καλεσμένων της βάπτισης και πολύ σύντομα θα λάβετε την οικονομική μας πρόταση.