Γάμος

...ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρεμιέρα των ονείρων σας!

Εκκλησάκι Αγ. Γεωργίου

Έχετε αποφασίσει να κάνετε το γάμο σας σε κτήμα με εκκλησία;
Αναζητάτε τον κατάλληλο χώρο ανάμεσα στα κτήματα με εκκλησία στα βόρεια της Αττικής;
Το Κτήμα 28 λειτουργεί ως κτήμα για γάμους στα βόρεια προάστια. Εντός του κτήματος αλλά σε έναν ξεχωριστό χώρο, το Κτήμα28 διαθέτει το εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου. Είναι τόση η ευλογία του χώρου αυτού που σας δημιουργεί αμέτρητα συναισθήματα χαράς και ευτυχίας όσο και οι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε πραγματικά  να επιλέξετε το Κτήμα 28 και το παρεκκλήσιο του Αγίου Γεωργίου για το γάμο σας. Στο εκκλησάκι μας μπορείτε να προγραμματίσετε το μυστήριο του γάμου σας την ώρα που εσείς επιθυμείτε. Οι καλεσμένοι σας προσέρχονται στο κτήμα λίγο νωρίτερα από την ώρα της τελετής και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία την άφιξη της νύφης στο προαύλιο της εκκλησίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του μυστηρίου οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν ένα δροσιστικό welcome drink στον πανέμορφο εξωτικό χώρο γύρο από την πισίνα του κτήματος και στη συνέχεια με την βοήθεια των ανθρώπων μας θα περάσουν στο χώρο της δεξίωσης.

Το εκκλησάκι μας αλλά και ο περιβάλλον του χώρος μπορούν εύκολα να διαμορφωθούν για τον δικό σας ονειρεμένο γάμο. Στην είσοδο της εκκλησίας μια αψίδα από άνθη της επιλογής σας θα δώσει μια διαφορετική όψη και σίγουρα θα αποτελέσει ένα ξεχωριστό σκηνικό για τις φωτογραφίες σας.

Ζητήστε από τους επαγγελματίες που θα αναθέσετε τον στολισμό να σας δείξουν φωτογραφίες από τον ανθοστολισμό της αψίδας της εκκλησίας.

Ζητήστε τους επίσης κάποιες προτάσεις για τον στολισμό του διαδρόμου που θα ακολουθήσετε από το νυφικό σας αυτοκίνητο έως το σημείο που θα συναντήσετε το σύντροφό σας.

Το Κτήμα 28 έχουν στολίσει όλοι, σχεδόν, οι επαγγελματίες που ασχολούνται με την επιμέλεια στολισμού και ανθοστολισμού χώρων εκδηλώσεων. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να γνωρίζουν τους χώρους μας και να μπορούν έτσι να σας προτείνουν πολλές επιλογές ανάλογα με τις επιθυμίες σας.
 
Εμείς από το Κτήμα 28 σας ευχόμαστε «η ώρα η καλή»!