Γάμος

...ένα μαγευτικό σκηνικό για την πρεμιέρα των ονείρων σας!

Τραπέζι ευχών

Το μυστικό για τον δικό σας ονειρεμένο γάμο και την τέλεια γαμήλια δεξίωσή σας κρύβεται πάντα στις λεπτομέρειες. Επομένως, είναι πολύ σημαντική η απόφαση της επιλογής των ανθρώπων όπου θα αναθέσετε την επιμέλεια του στολισμού τόσο της εκκλησίας όσο και του χώρου της δεξίωσης.

Ο χώρος του Κτήματος  28 από μόνος του αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο. Η πλούσια βλάστηση του χώρου και των κήπων σε συνδυασμό με την επένδυση πέτρας και την πισίνα δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μοναδική. Ο συνδυασμός του ονειρικού σκηνικού  εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας του κτήματος αλλά και το Τραπέζι Ευχών που θα αντικρίσουν οι καλεσμένοι του γάμου σας είναι και η πρώτη εικόνα που θα κρατήσουν.

Art de la table​

Όμορφα τραπεζομάντηλα, περίτεχνα υφάσματα, διακοσμητικά στοιχεία, κεριά, λουλούδια συνθέτουν το décor για το τραπέζι των ευχών σας. Πάνω σε αυτό, κυρίαρχο το βιβλίο ευχών το οποίο πλαισιώνεται από γυάλες με κουφέτα, μπεζέδες, cupcakes, παστελάκια, ζαχαρωτά και διάφορα άλλα γλυκίσματα που θα επιλέξετε. Οι καλεσμένοι σας θα έχουν το χρόνο να αποτυπώσουν τις ευχές τους κατά τη διάρκεια του welcome drink πριν περάσουν στο κεντρικό χώρο της γαμήλιας δεξίωσης.
Για εσάς που αναζητάτε κάτι διαφορετικό, μια εμπνευσμένη “Art de la table” με διακοσμητικά στοιχεία και ένα centerpiece ανθοστολισμό για το κέντρο των τραπεζιών με άποψη και φαντασία θα δημιουργήσει μια διαφορετική διάθεση στους καλεσμένους της δεξίωσής σας. Ζητήστε από την εταιρία και τους ανθρώπους που θα αναθέσετε τον στολισμό σας να σας κάνουν προτάσεις διαφορετικές σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες, για τον δικό σας μοναδικό και ονειρεμένο γάμο.

Νυφικό τραπέζι

Μια ακόμη “λεπτομέρεια” απαραίτητη για την ολοκλήρωση του ονειρικού σας σκηνικού είναι η επιμέλεια του Νυφικού Τραπεζιού, όπου και θα φιλοξενήσει εσάς, τους γονείς και τους κουμπάρους σας.

Το Κτήμα 28 μοιράζετε μαζί σας εικόνες από στολισμούς που κατά καιρούς έχουν ομορφύνει ακόμη περισσότερο τους χώρους μας και σας συμβουλεύει να επιλέξετε τον επαγγελματία που σας αξίζει, για την δική σας μοναδική μέρα!